הודעה על גידור שטח בניה וביטול מדרגות חיצוניות של בניין הנדסה

4 ספטמבר, 2022

שלום רב,

להלן הודעה על שינויים בהסדרי תנועת הולכי רגל ברחוב דרך ברודצקי, קמפוס א.י. ספרא:

כחלק מעבודות ההקמה של בניינים ננו-קוונטום וברנדמן ב' (הסמוכים לבניין להנדסה) יתבצעו במהלך השבוע שינויים בהסדרי התנועה להולכי רגל כמתואר להלן:

1. סגירת ציר מדרגות דרומי הצמוד לבניין להנדסה מרחוב ברודצקי לשדרות מאגנס לתקופה של כ - 6 חודשים

ביטול כניסה לבניין הנדסה ממפלס קומה  2

1. תיחום שטח עבודות חפירה ודיפון בניין הננו קוואנטום עד גמר בנייה

אנא ערנותכם,

אגף לבינוי ותשתיות

______________

Greetings,

Changes in pathways for pedestrians along Brodetzky Street, E. J. Safra Campus:

As part of the construction work of the Nano-Quantum and Brandman B buildings (close to the School of engineering & CS building), the following changes in pathways will be made:

1. The Southern staircase, close to the School of Engineering & CS building, connecting Brodetzky St. to the Magnes Promenade will be closed for a period of circa six months.
    The entrance to the School of Engineering & CS building from the 2nd level will be closed.
  2. The area of the excavation works of the Nano-Quantum building will be Delimited until completion of construction works.

Please be vigilant,

Department of Construction and Infrastructure